cellulitis weghalen

Kun je van cellulitis afkomen? En hoe? 5 tips!

Veel vrouwen willen het maar al te graag weten: kun je van cellulitis afkomen? En als dat kan, hoe doe je dat dan? We kunnen je waarschijnlijk blij maken met het antwoord op deze vragen. Het is namelijk mogelijk om van cellulitis af te komen. In dit artikel geven we je ook nog eens 5 tips die helpen tegen cellulitis.

Kun je van cellulitis afkomen? Met deze 5 tips wel!

Wij houden er niet van om je eerst informatie te geven die je niet wilt horen. Daarom geven je meteen 5 tips waarmee je van cellulite kunt afkomen. Het mooiste is nog dat het ontzettend makkelijk is om deze tips toe te passen.afvallen door hardlopen

Tip 1 – Zorg voor een gezonde levensstijl

Het ongezonde levensstijl kan de kans op het krijgen van cellulite verhogen. Daarom is het goed om eens kritisch naar je levensstijl te kijken, wanneer je van jouw sinaasappelhuid af wilt komen. De kans is groot dat er hier nog veel te halen valt, ook wanneer je denkt dat je gezond leeft. Zo is het belangrijk om:

  • Genoeg fruit en groente te eten. Voornamelijk groente en fruit waar veel Vitamine C in zit helpen tegen cellulitis. Dit gaat namelijk de afbraak van collageen tegen, waardoor je huid soepel en gehydrateerd blijft.
  • Eet veel eiwitten. Eiwitten zorgen voor een gezonde, elastische en soepele huid.
  • Beperk de vet- en zoutinname. Dit soort voedingsstoffen werken de gezondheid van de huid namelijk tegen.
  • Zorg voor genoeg beweging. Door aan kracht- en/of duursport te doen, houd je jouw huid soepel en blijft je metabolisme (verbrandingssysteem) op pijl.

Tip 2 – Drink 1,5 liter water per dag

Drink je 1,5 liter water per dag? Goed zo! Dat zorgt namelijk voor een soepel en elastische huid. Wanneer je nog geen 1,5 liter water per dag drinkt, is het aan te raden om dit te doen. Het zorgt er namelijk voor dat je lichaam optimaal zijn werk kan doen. Dit wordt overigens ook aangeraden door Het Voedingscentrum, en we zuigen het dus niet zomaar uit onze duim. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat je minder snel honger hebt, waardoor je ook eerder zult afvallen.

massage tegen cellulitis

Tip 3 – Slaap genoeg

Het is belangrijk om genoeg te slapen. Zo wordt het aangeraden om 7 tot 8 uur slaap per nacht te nemen. Het is overigens wel belangrijk dat de kwaliteit van je slaap goed is. Een goede nachtrust zorgt namelijk voor een goede hormonenbalans. En dat is dan weer goed voor je huid! Ga dus niet alleen eerder naar bed, maar zorg er ook voor dat de omgeving waarin je slaapt zorgt voor een goede nachtrust: geen geluid, de juiste temperatuur, etc.

Tip 4 – Anti-cellulitis crème

Er is gelukkig een anti-cellulitis crème op de markt die een sinaasappelhuid kan verminderen. Deze crème zit vol cafeïne en verschillende vitamines die het lichaam helpen om de vetweefsel te verbranden en de bindweefsels te versterken. Bekijk onze anti-cellulitis crème hier! Deze crème werkt extra goed in combinatie met het anti cellulitis massage apparaat, waar we het hieronder over zullen hebben.

anti cellulitis massage apparaat

Tip 5 – Gebruik een anti-cellulitis massage apparaat

Voor veel vrouwen is een anti-cellulitis apparaat dé oplossing tegen cellulitis. Dit is een massage apparaat dat de cellulite kan bestrijden door het dagelijks te gebruiken op de huid. In het verleden zijn er al veel vrouwen geweest die baat hadden bij het gebruik van een anti-cellulitis apparaat. De ervaringen met ons anti-cellulitis apparaat zijn dus erg goed, en daarom kunnen wij dit apparaat aan iedereen aanraden die last heeft van cellulitis.

Ben je op zoek naar een anti-cellulitis apparaat? Bekijk dan onderstaande aanbieding!

MenuHome