Verzending

Al onze producten hebben wij op voorraad en worden in 95% van de gevallen de volgende werkdag geleverd. Ook op zaterdag! Wij verzenden uw pakket via PostNL of DHL. Nadat uw bestelling is verzonden ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail vanuit PostNL of DHL Express met uw persoonlijke track en trace link waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen! Indien u deze e-mail nog niet heeft ontvangen dan is uw bestelling nog niet verzonden. Controleert u ook uw spamfolder / ongewenste e-mail folder voor de zekerheid.

Betaling

U kunt bij ons betalen met alle gangbare betaalmethoden in Nederland en België zoals iDeal, BanContact en achteraf met Klarna.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen uw product retour sturen in de originele verpakking. De kosten voor het retourneren van uw adres naar onze winkel zijn voor uw eigen rekening. Gebruik voor het retourneren s.v.p. dit formulier. Indien een product defect is dan zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan het omruilen of retourneren. 

Let op: Voor de anti-cellulite apparaten is het enkel en alleen mogelijk te retourneren indien de verzegeling intact is en het product niet is gebruikt in verband met de hygiëne. Wij controleren hier streng op (o.a. met een ionen-detector) om te zien of het apparaat niet is gebruikt en de originele verzegeling intact is. Meer informatie kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden, artikel 6 paragraaf 2.

Hulp nodig?

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar via het telefoonnummer onderin de website, per e-mail en via de live chat (op werkdagen zijn wij online).