anti cellulitis

Wat is anti cellulitis? Zo los je cellulite op!

Anti cellulitis is een behandeling tegen ongewenste ophoping van het onderhuids vetweefsel, dat bij veel mensen ook wel bekend is onder de naam cellulitis ofwel een sinaasappelhuid. Het onderliggend vetweefsel hoopt zich op een ongelijkmatige manier op. Als gevolg hiervan treedt er een vorm van onregelmatigheid op, die vaak wordt aangeduid als een sinaasappelhuid. Deze huid is te herkennen aan verdikkingen in combinatie met kuiltjes. Wanneer u dit bij uzelf waarneemt, is het goed om hier actief mee aan de slag te gaan op een doeltreffende manier. Hierdoor gaat u niet alleen verslechtering tegen, maar zal de al aanwezige cellulitis verminderen.

Cellulitis bij vrouwen

cellulitis huid bij vrouwen

Het vetweefsel is bij vrouwen qua structuur anders dan bij mannen en om die reden komt de ophoping van het vetweefsel in deze vorm vrijwel alleen voor bij vrouwen. De

ze ontsierende verdikking van de huid treedt op vanaf ongeveer de puberteit en onder invloed van secundaire oorzaken, waaronder:

  • Grote verschillen in gewicht
  • Menstruatie
  • Lang aanhoudende ontstekingen
  • Gebrek aan lichaamsbeweging
  • Inname van te veel vet en koolhydraten
  • Problemen van bloed- en lymfevaten

Wat is anti cellulitis?

De behandeling is gericht op het masseren van dat deel van het lichaam dat door de ophoping van vet een ontsierende uitstraling heeft gekregen. Het antwoord op de vraag wat anti cellulitis is, is dat het een techniek is, die door een combinatie van een vacuüm en massage zorgt voor een zachtere huid en meer elasticiteit. Hierdoor zal de huid gladder en soepeler worden.

Anti cellulitis: sinaasappelhuid verminderen

De ongelijke verdeling van het vetweefsel op benen, billen, armen, heupen en buik kan met behulp van anti cellulitis dus enorm worden verbeterd. Omdat het verminderen van cellulitis vraagt om een regelmatige behandeling, is de aanschaf van een anti cellulitis apparaat voor u aan te raden.

Hiermee kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving aan de slag gaan met het verbeteren van de bloedsomloop en zo de natuurlijke uitstraling van uw gladde huid weer terugkrijgen.

Anti cellulitis apparaat – Wat is het en hoe werkt het?

het anti cellulite apparaat voor benen

Een massage en vacuümtherapie in een, dat is wat een anti cellulitis apparaat u kan bieden. Hiermee bereikt u door een combinatie van warmte en zuiging een egalere huid, maar ervaart u ook andere voordelen, waaronder:

  • Een betere doorbloeding
  • Een zachtere huid
  • Een vermindering van ouderdomstekenen
  • Meer elasticiteit van de huid

Zorg voor een anti cellulitis apparaat die u naar eigen wens in kunt stellen, niet elk deel van het lichaam vergt dezelfde instellingen. Als u begint met masseren, zult u snel vernemen welke stand fijn voelt op een bepaald lichaamsdeel. Regelmatig gebruik kan tot het gewenste resultaat leiden en uw huid er weer strakker en zachter uit doen zien.

Ergonomisch ontwerp

Zoals bij elke vorm van massage is het aan te raden om het massage-apparaat te combineren met een lotion of olie. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om de huid te masseren en kan wrijving of irritatie worden voorkomen.

Bij het ontwerp van het apparaat is goed aandacht besteed aan het gebruik en het gewicht. U profiteert hierdoor van een lichtgewicht uitvoering, die u de kans biedt om alle te behandelen gebieden op een ergonomische manier te bereiken. Het apparaat is in staat om zich aan te passen aan de verschillende lichaamsdelen en bovendien oplaadbaar. Hierdoor is het met recht gebruiksvriendelijk te noemen.

anti cellulite apparaat

Massage cellulitis

Omdat een massage niet overal even krachtig hoeft te zijn en niet op elk lichaamsdeel hetzelfde aanvoelt, kunt u per probleemzone de intensiteit naar eigen voorkeur instellen. Hierbij heeft u ook de keuze uit meerdere hulpstukken die allen hun specifieke kenmerken hebben. Handig in gebruik, omdat u in uw bewegingen niet wordt beperkt door een stekker of kabel.

Mee op reis

Om de behandeling ook tijdens uw vakantie bij te kunnen houden, neemt u het apparaat en de benodigdheden eenvoudig mee in uw koffer. Zo houdt u de vooruitgang van uw zachtere huid op niveau en hoeft u zich geen zorgen te maken over een toename van de sinaasappelhuid.

Bloedcirculatie blijven stimuleren

Cellulitis tegengaan in combinatie met het gebruik van uw eigen massageapparaat kan onder meer door voldoende te blijven sporten. Hierdoor verbetert uw algehele conditie en wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

MenuHome