Cellulite behandelen thuis – Hoe doe je dat?

benen van een vrouw
Deel Dit Bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Cellulite is ontzettend vervelend. Daarom is het begrijpelijk dat je dit liever niet aan anderen laat zien, en het ook niet ergens laat behandelen. Gelukkig is het ook mogelijk om cellulitis thuis te behandelen. Maar hoe doe je dat? Wij hebben een methode die je helpt om cellulitis te thuis te behandelen, zodat je hiervoor niet de deur uit hoeft.

Cellulite thuis behandelen

anti cellulitis massage apparaat in gebruik

Een massage gericht op cellulitis is een van de meest doeltreffende methodes om cellulitis te verminderen. Het fijne hieraan is dat je ook zelf de massage kan geven op de gewenste plek. Dit kun je doen door middel van een kneedmassage. Daarbij neem je een stuk huid tussen je handpalm vast en maak je vervolgens een heen- en weergaande beweging. Een tweede techniek is de knijp- en rolmassage. Daarmee neem je tussen duim en wijsvinger een stuk huid vast en vervolgens rol je het stuk huid tussen deze twee vingers door.

Je hoeft niet per se naar een massage salon te gaan om cellulite te behandelen. Je kunt zo’n masseur ook thuis laten langskomen. Vervolgens zal de masseur de cellulite gaan behandelen.

Er is nog een andere manier waarmee je cellulite thuis nóg makkelijker kunt behandelen. Dat is door middel van een anti-cellulitis apparaat. Met dit apparaat kun je heel gemakkelijk en ontspanning een massage bij jezelf uitvoeren. Zorg ervoor dat je een massage elke dag 1 tot 2 keer uitvoert gedurende 5 minuten.

Om het effect van deze drie technieken te versterken is het raadzaam om je huid na te behandelen met een speciale anti-cellulitis crème. Deze crème helpt bij het herstellen van je huid na de behandeling en voorkomt eventuele irritatie tijdens de behandeling.

Anti cellulite machine

Cellulite verminderen kan makkelijk en snel met een anti cellulite machine. Dit is een apparaat dat je op de huid plaatst, waarna het door middel van speciale bewegingen het bindweefsel masseert. Zo’n bindweefselmassage tegen cellulitis heeft al veel vrouwen geholpen om thuis van cellulite af te komen. Zij hebben dus goede ervaringen met het anti cellulite massage apparaat.

Wil je zelf een anti cellulitis massage apparaat kopen? Klik dan op onderstaande knop!

DEAL: Anti Cellulitis Massage + Vacuum Apparaat

Voor een merkbaar strakke huid

€49,45

€39,45

Bespaar 10 euro!

anti cellulitis massage apparaat

Andere Berichten

anti cellulitis massage apparaat
Anti cellulitis

Waar koop ik een anti cellulitis apparaat?

‘Waar koop ik een anti cellulitis apparaat?’, is een veelgestelde vraag door vrouwen. Wanneer je last hebt van cellulite, kan een anti cellulitis massage apparaat

benen van een vrouw
tips tegen cellulite

Tips en Tricks tegen cellulitis op je benen

In deze blog lees je meer over de cellulitis die zich vormt rondom de benen en dan met name rondom de bovenbenen. Door het lezen