Cellulite behandeling kosten – Kliniek vs. Apparaat!

masseren van de rug
Deel Dit Bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wanneer je last hebt van cellulitis, wil je dat natuurlijk het liefst zo snel mogelijk laten behandelen, zodat het weg gaat. Dat zou je op verschillende manieren kunnen doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een speciale cellulite massage. Maar veel mensen kiezen tegenwoordig voor een anti cellulitis apparaat. We vertellen je in dit artikel wat de kosten zijn voor de behandeling van cellulitis.

Kosten van een cellulite behandeling door een specialist

massage van de benen

Wanneer je ervoor kiest om cellulitis operatief te laten verwijderen, of het te laten behandelen door een specialist, moet je vaak diep in de buidel tasten. De kosten liegen er namelijk niet om. De prijs voor een cellulitis behandeling ligt gemiddeld tussen de 60 en 120 euro. Het gaat hier dan om een behandeling door bijvoorbeeld een masseur. Je kunt er ook voor kiezen om cellulitis in een kliniek met een speciaal apparaat te laten behandelen.

In de meeste gevallen heb je niet genoeg aan één enkele behandeling. Je zult meerdere keren moeten terugkeren naar de specialist om de cellulitis voorgoed te verwijderen. Daarom is het realistisch om te zeggen dat je soms tot duizenden euro’s kwijt bent om cellulitis te laten behandelen door een specialist of masseur. Er zijn ook vrouwen die na enkele behandelingen nog niet zien dat de cellulitis is verminderd.

Natuurlijk kun je cellulitis ook operatief laten verwijderen, door bijvoorbeeld een plastische chirurg. De kosten variëren, maar starten vaak vanaf €2.500, wat natuurlijk hoge kosten zijn. In vrijwel geen enkel geval wordt dit vergoed door je zorgverzekering. Je zult het bedrag dus zelf moeten betalen. Gelukkig zijn er ook nog genoeg andere manieren waarop je cellulitis zou kunnen verwijderen. En daar ben je een stuk minder geld voor kwijt.

Cellulitis behandeling thuis met een anti cellulitis apparaathet anti cellulite apparaat voor benen

De prijs voor een cellulitis behandeling ligt dus erg hoog. Wil je jouw cellulitis gewoon thuis behandelen en niet al te veel geld kwijt zijn? Dan zou een anti cellulitis apparaat misschien de ideale oplossing voor je zijn. Dit apparaat kost €39,45 en is daarmee dus een veel goedkopere oplossing tegen cellulite. De ervaringen over deze cellulitis behandeling zijn over het algemeen erg goed. Veel vrouwen zijn al geholpen met het anti cellulitis apparaat van AntiCellulitisApparaat.nl.

Om de cellulitis nog beter te kunnen bestrijden, gebruiken veel vrouwen ook een speciale anti cellulitis crème in combinatie met het anti cellulitis apparaat. De prijs van deze anti cellulitis crème ligt op €19,95. Hierdoor ligt de prijs van een combinatie van het apparaat en de crème op €59,40. Een behandeling thuis die je zelf uitvoert kan dus veel geld schelen.

DEAL: Anti Cellulitis Massage + Vacuum Apparaat

Voor een merkbaar strakke huid

€49,45

€39,45

Bespaar 10 euro!

anti cellulitis massage apparaat

Andere Berichten

anti cellulitis massage apparaat
Anti cellulitis

Waar koop ik een anti cellulitis apparaat?

‘Waar koop ik een anti cellulitis apparaat?’, is een veelgestelde vraag door vrouwen. Wanneer je last hebt van cellulite, kan een anti cellulitis massage apparaat

benen van een vrouw
tips tegen cellulite

Tips en Tricks tegen cellulitis op je benen

In deze blog lees je meer over de cellulitis die zich vormt rondom de benen en dan met name rondom de bovenbenen. Door het lezen