Cellulite verminderen? 5 tips tegen cellulitis!

Cellulite verminderen
Deel Dit Bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Heb je last van een sinaasappelhuidje? Je bent niet de enige! Er is hoop. Zie onderstaande tips voor het verminderen van cellulite.

DE OORZAAK VAN EEN SINAASAPPELHUIID

Laten we realistisch zijn, hoogstwaarschijnlijk krijg jij ook cellulite. Genen (Bedankt, mams!) spelen een rol, maar ook hormonen en gewichtstoename. Bij een ‘slechte doorbloeding’, een ‘slappe huid’ en toename van ‘vet’ worden cellulite erger.

Wist je trouwens dat 9/10 vrouwen kampt met cellulite? Niet alleen zwaardere vrouwen hebben namelijk een sinaasappelhuid.  Het is een natuurlijk verschijnsel en gemaakt als vetreserve om te overleven.

Vetcellen zijn opgebouwd in kamertje ook wel vezels genoemd. Vetcellen kunnen uit hun kamertje groeien en dat geeft putjes in de huid. De meest voorkomende plekken van cellulite zijn de billen, heupen en dijen. Het kan ook op je knieën of armen komen.

Cellulite verminderen

Tips om cellulite te verminderen

Er zijn tal van dure behandelingen om cellulite te verminderen, maar werkt dit wel? Je kunt beginnen met onderstaande tips!

1. SUIKERS = KILLERS

Suiker is in geen enkele vorm goed voor je gezondheid, je lijn en je huid. Suiker zet zich om in vet. Als de vetcellen te groot worden, groeien ze uit hun kamertje (lees ‘vet en vezels’). Dit vormt een sinaasappelhuid. Werk dus aan je eetpatroon ;-).

2. SPORTEN!

Een strakke huid begint bij sporten. Je stimuleert bloedcellen door te bewegen en daarnaast verbrand je vet, wat uiteindelijk resulteert in minder cellulite en een strakkere huid. Wist je dat 15 minuten per dag intensief sporten al genoeg is? En dat kan ook vanuit thuis (wel zo handig nu met Coronatijd…). Zie hier een goede cardioworkout at home.

3. MASSAGE APPARAAT

Naast sporten kun je bloedcirculatie op de billen, benen en heupen ook stimuleren met een geschikt anti celullite apparaat. Zo’n apparaat breng je aan op de huid en masseer je rustig. Doe dit dagelijks en geduld doet wonderen! Een bewezen goed apparaat is hier te koop.

4. ROOK NIET!

Roken is slecht, duhh! Maar wist je dat het ook slecht is voor je beauty? Roken remt collageen af, dit is een stofje in je lichaam die je huid mooi en jong houdt. Ook heeft roken direct effect op de bloedcirculatie, slechte zaak dus. Denk aan je billen bij de volgende sigaret ;-).

5. STRESS MINDER

Stress = aankomen. Wetenschappelijk al zo vaak naar voren gekomen. En als je aankomt worden de kamertjes van de vetcellen weer overbelast,

DEAL: Anti Cellulitis Massage + Vacuum Apparaat

Voor een merkbaar strakke huid

€49,45

€39,45

Bespaar 10 euro!

anti cellulitis massage apparaat

Andere Berichten

anti cellulitis massage apparaat
Anti cellulitis

Waar koop ik een anti cellulitis apparaat?

‘Waar koop ik een anti cellulitis apparaat?’, is een veelgestelde vraag door vrouwen. Wanneer je last hebt van cellulite, kan een anti cellulitis massage apparaat

benen van een vrouw
tips tegen cellulite

Tips en Tricks tegen cellulitis op je benen

In deze blog lees je meer over de cellulitis die zich vormt rondom de benen en dan met name rondom de bovenbenen. Door het lezen